
Profiili ja asetukset
Tuote näkyy "myytynä"
- Help Center
- Tili / yleiset asetukset
- Profiili ja asetukset
- Tuote näkyy "myytynä"
Tuote näkyy "myytynä"
Myydyksi merkittyä tuotetta ei voi enää tilata. Jos mainos näkyy myytynä vahingossa tai haluat myydä samanlaisen tuotteen uudelleen, voit luoda uuden mainoksen tai lähettää sen uudelleen Mainosarkistosta.