
Profiili ja asetukset
Poista tilisi käytöstä
- Help Center
- Tili / yleiset asetukset
- Profiili ja asetukset
- Poista tilisi käytöstä
Poista tilisi käytöstä
Voit deaktivoida tilisi asetuksista. Varmista ennen deaktivoimista, että sinulla ei ole odottavia tilauksia (lähetettävä tai vastaanotettava) eikä varoja nostettavaksi taloustiedoissa. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä tukeen.